Reviews van klanten 2019-06-03T18:11:41+00:00

Reviews van klanten

Workshop leren Fanny Pack  dinsdag 21 mei 2019
2 personen
Cijfer: 10
Bij binnenkomst gelijk een welkom gevoel! Wat een mooi pand. Leuke, leerzame middag met een begeleidster die niet snel zenuwachtig wordt. Zelfs niet als ik dacht dat de machine kapot was! Geweldig! Komen zeker terug. Sonja

Workshop leren handtas zaterdag 18 mei 2019
3 personen
Cijfer: 9
We hebben het als een erg leuke workshop ervaren.

Workshop leren festivaltas zaterdag 11 mei 2019
4 personen
Cijfer: 9

Wij hebben een superleuke middag gehad. Alles was goed verzorgd. We werden geholpen door een hele gezellige leuke meid (ik dacht dat ze Esther heette). Ze had leuke verhalen, kon ons goed helpen en advies geven. We liepen een beetje uit omdat wij te laat waren. Maar dat was geen enkel probleem, zelfs al zou ze de bus bijna missen. We hopen natuurlijk wel dat ze haar bus nog gehaald heeft. Maar ons clubje vond het een hele leuke workshop. We zouden hem iedereen aanraden!!

Workshop leren handtas vrijdag 3 mei 2019
2 personen
Cijfer: 10
Wij hebben erg uitgekeken naar de workshop en waren vooral nieuwsgierig hoe dat nou gaat met leer en een naaimachine. Dat was dus heel wat anders dan stof bewerken, maar ontzettend leuk! Het was een erg gezellige ongedwongen sfeer bij Willemien! Ze legde alles duidelijk uit en aan de hand daarvan konden we aan de slag. Er was ook ruimte voor eigen inbreng /ideeën, dat zorgde ervoor dat we niet het idee kregen een kant en klaar pakket in elkaar te zetten.
Koffie en thee goed verzorgd! Een dikke 10!

Workshop leren festivaltas op locatie woensdag 17
 april 2019
12 personen
Cijfer: 9
Ik vond het een erg leuke workshop. Je deed het erg leuk, vol passie en plezier. Volgens mij heeft iedereen genoten en ging iedereen blij naar huis met de nieuwe tas. Je hebt ruim de tijd voor ons genomen. De workshop duurde wat langer dan verwacht 😉 Voor ons niet erg, hopelijk voor jou ook niet.

Workshop leren festivaltas zaterdag 13 april 2019
15 personen
Cijfer: 9
Met een vrijgezellenfeestje hebben we de workshop gevolgd. Het was heel gezellig en leuk om te doen! Er was genoeg tijd om gezellig te kletsen. De uitleg en hulp was heel goed en ondanks dat we met een grote groep waren werd er uitgebreid de tijd genomen voor ons! We nemen een leuke herinnering mee naar huis!

Workshop leren festivaltas zaterdag 13 april 2019
7 personen
Cijfer: 9
Super leuke en enthousiaste vrouw. Die haar beroep met passie uitvoert. Goeie begeleiding tijdens het maken van het tasje

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 13 april 2019
2 personen
Cijfer: 10
Enthousiaste eigenaresse die alle tijd neemt om alles uit te leggen. Was een geslaagd uitje!

Workshop leren festivaltas zaterdag 6 april 2019
9 personen
Cijfer: 8
De locatie was prima. We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad. Bedankt voor de leuke workshop! Groeten Miranda

Workshop leren festivaltas zaterdag 6 april 2019
3 personen
Cijfer: 7.5
Bedankt voor de leuke workshop. Wij vonden het erg geslaagd.

Workshop leren tas en clutch, dinsdag 2 april 2019
3 personen
Cijfer: 9
We hebben het erg leuk gevonden! Graag tot nog eens! Hartelijke groet, Caroline

Workshop leren festivaltas zaterdag 16 maart 2019
5 personen
Cijfer: 8
Wij hebben het naar onze zin gehad!!
Heel fijn dat onze schoonzus toch mee kon doen ondanks haar handicap. Fijn dat jullie het lastige werk voor haar hebben gedaan.

Workshop leren handtas dinsdag 12 maart 2019
2 personen
Cijfer: 9
We hebben een heel leuke en “leer”zame middag gehad. Mooie handtas gemaakt, nooit gedacht dat we dit zelf zo zouden kunnen.
We zullen het iedereen aanraden! Veel succes verder en hartelijke groet, Annet en Claudy

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 9 maart 2019
2 personen
Cijfer: 9
Het maken van de tas was een onwijs leuk proces in een sfeervolle ruimte. Alle benodigdheden waren aanwezig en er waren veel mogelijkheden om de tas helemaal naar je eigen smaak te maken. We hebben een leuke middag gehad. We zijn erg blij met onze leuke tassen! Groetjes, Aafke & Anne-Wil

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 15 februari 2019
2 personen
Cijfer: 10
Wij hebben een fantastische dag gehad.
Prachtig tas mee maar huis.
Wij geven dan ook een dikke 10, en daar hebben Willemien en Esther( statigere) zeker aan mee geholpen.
Dank jullie wel. Linda en Jeanette

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 8.5
Ik vond het een ontzettende leuke en leerzame dag! Ook omdat we echt van begin tot einde de tas zelf mochten maken.
Ondertussen werd veel belangrijke informatie verteld en alles stap voor stap uitgelegd.
Het was voor ons een stukje rijden maar ik vond het zeker de moeite waard, als ik een ander zou adviseren zou ik ze zeker naar jullie sturen
Bedankt voor de leuke dag! Sharon

Workshop leren handtas vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 9
Vrijdag heb ik bij jullie een tasje genaaid.
Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat. Omdat  ik al het nodige van leer genaaid heb… ja , op een gewone machine, alsof het ” stof” is, vind ik het fijn nu de leertechniek geleerd te hebben. De uitleg was uitstekend, voorbereiding, materialen, gereedschappen, tafels heel goed! Aan de machine moest ik wennen, maar dat ligt aan mij 🙂 Elise

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 9
Wij vonden de workshop super leuk!
Ik zou het zeker vaker willen doen en het andere mensen aanraden. (Heb ik vandaag al gedaan) Dankjewel voor de leuke dag! Lisanne

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 10
We hadden onverwachts een beetje brakke nacht achter de rug, maar door de goede zorg, uitleg en hulp hebben we echt een tas boven verwachting mee naar huis genomen. Rianne

Basis module leren tas maken, totaal 4 dagen november 2018
1 persoon
Cijfer: 8,5
Ik heb de lessen van afgelopen donderdag en vrijdag als zeer leerzaam en super leuk ervaren! De locatie geef ik een 8 en ik denk als het zomerse weer is dan zal het vast een 10 zijn! Voor het uitsnijden van de leer vond ik het een beetje donker, dat ik het niet zo goed kon zien. De workshop zelf was zeer leerzaam en ik geef het een 8,5. Je begeleiding is ook erg goed: 9. Je liefde voor je vak straalt ervan af! Jeanette

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 3 november 2018
9 personen
Cijfer: 9,5
Locatie was erg leuk en mooi, duidelijk aangegeven waar het atelier was. De workshop was ook erg leuk met fijne begeleiding. We werden zeer gastvrij ontvangen en alles was netjes verzorgd. Bedankt voor een gezellige en leerzame middag!

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 3 november 2018
15 personen
Cijfer: 9,5
Door het warme welkom , persoonlijke benadering en begeleiding van Willemien voelde onze familie zich gelijk op hun gemak in het gezellige atelier en hebben genoten van de workshop. Nogmaals super bedankt!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
2 personen
Cijfer: 10
Afgelopen zaterdag hebben wij (schoonmoeder en schoondochter) een workshop leren tas maken gevolgd bij Willemien in Zierikzee.
We hebben ontzettend genoten van deze workshop. Willemien is een kundige, lieve en toegankelijke vrouw die veel passie voor haar vak heeft.
Het is bijzonder hoe we in zes uur helemaal zelf zo’n prachtige tas hebben kunnen maken. Willemien gaf ons de tools en het vertrouwen waardoor wij aan het einde van de dag heel trots de zaak uitliepen met een tas die helemaal naar ons eigen smaak is.
We raden het echt iedereen aan om dit te gaan doen. Wat hebben we genoten van deze geweldige dag en hoe gaaf is het om nu een prachtige, zelfgemaakte leren tas te hebben.

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
2 personen
Cijfer: 8,6
Ellen, Nogmaals hartelijk dank wij hebben genoten en het eten bij Brut was ook geslaagd👍 goede tip!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
1 persoon
Cijfer: 9
Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend genoten heb van de workshop. Het was voor mij een zeer aangename verrassing en een super cadeau!
Lokatie: is prima! Workshop: erg leuk om te doen, genoeg uitdaging, meer dan voldoende geduldige uitleg en eventueel (indien iemand dit nodig had) nogmaals uitleg. Gezelligheid, persoonlijke aandacht en super verzorgde lunch! Ook veel mogelijkheden (flexibiliteit) wat betreft keuze van leer, extra lapje of zoals bij ons alledrie, een extra rits. Het was in ieder geval een grote uitdaging voor mij om met onbekend materiaal te naaien, vond het reuze gezellig, interessant en ben supertrots op het eindresultaat

Basis module leren tas maken, totaal 4 dagen november 2018
1 persoon
Cijfer: 9
Omdat ik een angst had opgebouwd voor naaimachines door de jaren heen, zag ik tegen dit gedeelte van de cursus erg tegenop.Het zitten voor de machine was al beangstigend. Met ijskoude, trillende handen en voeten ben ik met een mini stukje leer begonnen. Tranen sprongen in mijn ogen. Maar dankzij Ellen en haar inlevingsvermogen, begrip, is het mij gelukt om niet alleen stukjes aan elkaar te naaien. Ik heb ook een mooie, al zeg ik het zelf, etui dezelfde dag in elkaar kunnen zetten! Als IK met een industriële leer maiche kan werken, dan kan jij dat zeker ook!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 6 oktober 2018
2 personen
Cijfer: 9.5
Leuke introductie in het werken met leer. Smaakt naar meer. Ellen geeft je de nodige vertrouwen om er er voor te gaan.

Workshop leren Tote Bag, donderdag 31 mei 2018
2 personen
Cijfer: 9,5
Spontaan en vol passie vertelt Willemien over haar geweldig atelier en haar werk, het enthousiasme heeft ze al vlug overgegeven aan ons! Na een ruime keuze aan soorten leer hebben we toch een keuze maken en kan het avontuur beginnen. Veel focus en nadenken geeft vermoeidheid, maar oh wat een geweldig resultaat, je eigen gemaakte Tote bag! Hoe trots zijn wij!! Dit allemaal dankzij de kundigheid en fijne begeleiding van Willemien! Heel enthousiast en enorm blij met de nieuwe zelfgemaakte tas! Jullie zien me zeker nog een keer. Bedankt voor de geweldige dag!!  Lieke

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 19 mei 2018
15 personen
Cijfer: 9
We vonden het leuk, echt creatief en een duurzaam eindproduct.
De locatie is heel leuk. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Kortom een leuke ervaring! Dite

Workshop leren handtas, zaterdag 12 mei 2018
12 personen
Cijfer: 9
Wat was het een leuke dag. Ik heb echt genoten van je workshop. Carla

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 7 april 2018
1 pers00n
Cijfer: 9
Bedankt voor de gezellig dag en de dag van herkenning. Ik kwam echt helemaal Zenn thuis. Leona

Workshop leren Clutch handgenaaid, zondag 11 maart 2018
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8,5
We vonden het erg leuk en waren blij met de optie om i.p.v. een clutch ook een tasje met hengsel te kunnen maken.

Workshop leren Clutch handgenaaid, woensdag 1 november 2017
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8
We hebben het erg leuk gehad en zullen het zeker aanbevelen. Toos

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 14 oktober 2017
zussenuitje, 2 personen
Cijfer: 9
Erg leuke workshop, aan het einde van de dag ga je met een mooie tas naar huis.
De workshop begeleiding gaf duidelijke uitleg, enthousiast en gericht op een mooi eindproduct. Het was een fijne ruimte met veel ruimte om te kunnen werken. Tanja.
Ontzettende leuke dag gehad en een hele mooie tas gemaakt. Marita

Workshop leren clutch hand genaaid, zaterdag 30 september 2017
Vriendinnenuitje, 8 personen
Cijfer: 9
Het was echt een ontzettend leuk uitje! We vonden het erg spannend of de clutch zou gaan lukken, maar iedereen was super tevreden met het resultaat, ook degene die zaten te struggelen tijdens de workshop haha! De locatie is top! Lekker centraal.

De begeleiding vonden we erg leuk, enthousiast, heldere uitleg en op een lekker casual manier! Houden wij van! Vandaag kreeg ik al appjes dat hij in meteen in gebruik is genomen om ermee de deur uit te gaan! Bedankt voor de leuke middag! Groetjes Lieke

Workshop leren clutch hand genaaid, donderdag 31 augustus 2017
Vrijgezellenfeestje, 8 personen
Cijfer: 8.7
Het was fantastisch! Je deed het met zoveel enthousiasme!
De ruimte was groot en heel fijn om in te werken, parkeergelegenheid was ook super dichtbij. Elise

FOTO’S ZEGGEN MEER DAN WOORDEN
REVIEWS OP INSTAGRAM

Check vooral ook onze IG pagina: @Leathersworkshop
Om de dagelijkse gemaakte tassen te zien van onze klanten incl. hun “happy faces”.

NOG MEER REVIEWS OP 1001ACTIVITEITEN

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl