Reviews 2018-06-17T21:38:06+00:00

Reviews

Workshop leren Tote Bag, donderdag 31 mei 2018
2 personen
Cijfer: 9,5
Spontaan en vol passie vertelt Willemien over haar geweldig atelier en haar werk, het enthousiasme heeft ze al vlug overgegeven aan ons! Na een ruime keuze aan soorten leer hebben we toch een keuze maken en kan het avontuur beginnen. Veel focus en nadenken geeft vermoeidheid, maar oh wat een geweldig resultaat, je eigen gemaakte Tote bag! Hoe trots zijn wij!! Dit allemaal dankzij de kundigheid en fijne begeleiding van Willemien! Heel enthousiast en enorm blij met de nieuwe zelfgemaakte tas! Jullie zien me zeker nog een keer. Bedankt voor de geweldige dag!!  Lieke

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 19 mei 2018
15 personen
Cijfer: 9
We vonden het leuk, echt creatief en een duurzaam eindproduct.
De locatie is heel leuk. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Kortom een leuke ervaring! Dite

Workshop leren handtas, zaterdag 12 mei 2018
12 personen
Cijfer: 9
Wat was het een leuke dag. Ik heb echt genoten van je workshop. Carla

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 7 april 2018
1 pers00n
Cijfer: 9
Bedankt voor de gezellig dag en de dag van herkenning. Ik kwam echt helemaal Zenn thuis. Leona

Workshop leren Clutch handgenaaid, zondag 11 maart 2018
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8,5
We vonden het erg leuk en waren blij met de optie om i.p.v. een clutch ook een tasje met hengsel te kunnen maken.

Workshop leren Clutch handgenaaid, woensdag 1 november 2017
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8
We hebben het erg leuk gehad en zullen het zeker aanbevelen. Toos

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 14 oktober 2017
zussenuitje, 2 personen
Cijfer: 9
Erg leuke workshop, aan het einde van de dag ga je met een mooie tas naar huis.
De workshop begeleiding gaf duidelijke uitleg, enthousiast en gericht op een mooi eindproduct. Het was een fijne ruimte met veel ruimte om te kunnen werken. Tanja.
Ontzettende leuke dag gehad en een hele mooie tas gemaakt. Marita

Workshop leren clutch hand genaaid, zaterdag 30 september 2017
Vriendinnenuitje, 8 personen
Cijfer: 9
Het was echt een ontzettend leuk uitje! We vonden het erg spannend of de clutch zou gaan lukken, maar iedereen was super tevreden met het resultaat, ook degene die zaten te struggelen tijdens de workshop haha! De locatie is top! Lekker centraal.

De begeleiding vonden we erg leuk, enthousiast, heldere uitleg en op een lekker casual manier! Houden wij van! Vandaag kreeg ik al appjes dat hij in meteen in gebruik is genomen om ermee de deur uit te gaan! Bedankt voor de leuke middag! Groetjes Lieke

Workshop leren clutch hand genaaid, donderdag 31 augustus 2017
Vrijgezellenfeestje, 8 personen
Cijfer: 8.7
Het was fantastisch! Je deed het met zoveel enthousiasme!
De ruimte was groot en heel fijn om in te werken, parkeergelegenheid was ook super dichtbij. Elise