Reviews 2018-11-27T09:55:14+00:00

Reviews

Basis module leren tas maken, totaal 4 dagen november 2018
1 persoon
Cijfer: 8,5
Ik heb de lessen van afgelopen donderdag en vrijdag als zeer leerzaam en super leuk ervaren! De locatie geef ik een 8 en ik denk als het zomerse weer is dan zal het vast een 10 zijn! Voor het uitsnijden van de leer vond ik het een beetje donker, dat ik het niet zo goed kon zien. De workshop zelf was zeer leerzaam en ik geef het een 8,5. Je begeleiding is ook erg goed: 9. Je liefde voor je vak straalt ervan af! Jeanette

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 3 november 2018
9 personen
Cijfer: 9,5
Locatie was erg leuk en mooi, duidelijk aangegeven waar het atelier was. De workshop was ook erg leuk met fijne begeleiding. We werden zeer gastvrij ontvangen en alles was netjes verzorgd. Bedankt voor een gezellige en leerzame middag!

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 3 november 2018
15 personen
Cijfer: 9,5
Door het warme welkom , persoonlijke benadering en begeleiding van Willemien voelde onze familie zich gelijk op hun gemak in het gezellige atelier en hebben genoten van de workshop. Nogmaals super bedankt!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
2 personen
Cijfer: 10
Afgelopen zaterdag hebben wij (schoonmoeder en schoondochter) een workshop leren tas maken gevolgd bij Willemien in Zierikzee.
We hebben ontzettend genoten van deze workshop. Willemien is een kundige, lieve en toegankelijke vrouw die veel passie voor haar vak heeft.
Het is bijzonder hoe we in zes uur helemaal zelf zo’n prachtige tas hebben kunnen maken. Willemien gaf ons de tools en het vertrouwen waardoor wij aan het einde van de dag heel trots de zaak uitliepen met een tas die helemaal naar ons eigen smaak is.
We raden het echt iedereen aan om dit te gaan doen. Wat hebben we genoten van deze geweldige dag en hoe gaaf is het om nu een prachtige, zelfgemaakte leren tas te hebben.

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
2 personen
Cijfer: 8,6
Ellen, Nogmaals hartelijk dank wij hebben genoten en het eten bij Brut was ook geslaagd👍 goede tip!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
1 persoon
Cijfer: 9
Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend genoten heb van de workshop. Het was voor mij een zeer aangename verrassing en een super cadeau!
Lokatie: is prima! Workshop: erg leuk om te doen, genoeg uitdaging, meer dan voldoende geduldige uitleg en eventueel (indien iemand dit nodig had) nogmaals uitleg. Gezelligheid, persoonlijke aandacht en super verzorgde lunch! Ook veel mogelijkheden (flexibiliteit) wat betreft keuze van leer, extra lapje of zoals bij ons alledrie, een extra rits. Het was in ieder geval een grote uitdaging voor mij om met onbekend materiaal te naaien, vond het reuze gezellig, interessant en ben supertrots op het eindresultaat

Basis module leren tas maken, totaal 4 dagen november 2018
1 persoon
Cijfer: 9
Omdat ik een angst had opgebouwd voor naaimachines door de jaren heen, zag ik tegen dit gedeelte van de cursus erg tegenop.Het zitten voor de machine was al beangstigend. Met ijskoude, trillende handen en voeten ben ik met een mini stukje leer begonnen. Tranen sprongen in mijn ogen. Maar dankzij Ellen en haar inlevingsvermogen, begrip, is het mij gelukt om niet alleen stukjes aan elkaar te naaien. Ik heb ook een mooie, al zeg ik het zelf, etui dezelfde dag in elkaar kunnen zetten! Als IK met een industriële leer maiche kan werken, dan kan jij dat zeker ook!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 6 oktober 2018
2 personen
Cijfer: 9.5
Leuke introductie in het werken met leer. Smaakt naar meer. Ellen geeft je de nodige vertrouwen om er er voor te gaan.

Workshop leren Tote Bag, donderdag 31 mei 2018
2 personen
Cijfer: 9,5
Spontaan en vol passie vertelt Willemien over haar geweldig atelier en haar werk, het enthousiasme heeft ze al vlug overgegeven aan ons! Na een ruime keuze aan soorten leer hebben we toch een keuze maken en kan het avontuur beginnen. Veel focus en nadenken geeft vermoeidheid, maar oh wat een geweldig resultaat, je eigen gemaakte Tote bag! Hoe trots zijn wij!! Dit allemaal dankzij de kundigheid en fijne begeleiding van Willemien! Heel enthousiast en enorm blij met de nieuwe zelfgemaakte tas! Jullie zien me zeker nog een keer. Bedankt voor de geweldige dag!!  Lieke

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 19 mei 2018
15 personen
Cijfer: 9
We vonden het leuk, echt creatief en een duurzaam eindproduct.
De locatie is heel leuk. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Kortom een leuke ervaring! Dite

Workshop leren handtas, zaterdag 12 mei 2018
12 personen
Cijfer: 9
Wat was het een leuke dag. Ik heb echt genoten van je workshop. Carla

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 7 april 2018
1 pers00n
Cijfer: 9
Bedankt voor de gezellig dag en de dag van herkenning. Ik kwam echt helemaal Zenn thuis. Leona

Workshop leren Clutch handgenaaid, zondag 11 maart 2018
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8,5
We vonden het erg leuk en waren blij met de optie om i.p.v. een clutch ook een tasje met hengsel te kunnen maken.

Workshop leren Clutch handgenaaid, woensdag 1 november 2017
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8
We hebben het erg leuk gehad en zullen het zeker aanbevelen. Toos

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 14 oktober 2017
zussenuitje, 2 personen
Cijfer: 9
Erg leuke workshop, aan het einde van de dag ga je met een mooie tas naar huis.
De workshop begeleiding gaf duidelijke uitleg, enthousiast en gericht op een mooi eindproduct. Het was een fijne ruimte met veel ruimte om te kunnen werken. Tanja.
Ontzettende leuke dag gehad en een hele mooie tas gemaakt. Marita

Workshop leren clutch hand genaaid, zaterdag 30 september 2017
Vriendinnenuitje, 8 personen
Cijfer: 9
Het was echt een ontzettend leuk uitje! We vonden het erg spannend of de clutch zou gaan lukken, maar iedereen was super tevreden met het resultaat, ook degene die zaten te struggelen tijdens de workshop haha! De locatie is top! Lekker centraal.

De begeleiding vonden we erg leuk, enthousiast, heldere uitleg en op een lekker casual manier! Houden wij van! Vandaag kreeg ik al appjes dat hij in meteen in gebruik is genomen om ermee de deur uit te gaan! Bedankt voor de leuke middag! Groetjes Lieke

Workshop leren clutch hand genaaid, donderdag 31 augustus 2017
Vrijgezellenfeestje, 8 personen
Cijfer: 8.7
Het was fantastisch! Je deed het met zoveel enthousiasme!
De ruimte was groot en heel fijn om in te werken, parkeergelegenheid was ook super dichtbij. Elise