Jaarlijks neemt de VS miljarden dollars aan waardevolle imitatie ontwerpen in beslag. Een aanzienlijk deel hiervan omvat imitatie designer portemonnees.

Zoals je waarschijnlijk weet, is het kopen van een imitatie ontwerp tegen morele kwesties, van inbreuk maken op intellectuele eigendom tot het bijdragen aan het verlies van meer dan 750.000 banen.
De Real Real’s Senior Director of Authentication, Graham Wetzbarger heeft duizenden ontwerpen onderzocht, en hij deelt zijn beste tips voor het identificeren van imitatie artikelen hieronder.

Stap 1: De bron
Zorg ervoor dat ze een authenticiteitsgarantie aanbieden. Als de winkel of de website niet high-end kijkt en voelt, is de kans groot dat je te maken hebt met imitatie designer ontwerpen. “-Graham Wetzbarger, Senior Director of Authentication at The Real Real.

Stap 2: Check de foto’s
“Koop geen item aan de hand van een voorraad afbeelding. Zorg ervoor dat je foto’s van het werkelijke stuk aanvraagt ​​met de mogelijkheid om het in detail te bekijken”. -Graham Wetzbarger, Senior Directeur van Authenticatie bij The Real Real.

Stap 3: Check for Plastic
“Wees zeer sceptisch op zakken met losse doorschijnende kunststof die de handgrepen bedekt. Dit is een zeker teken van vervalsing. “-Graham Wetzbarger, Senior Director of Authentication at The Real Real.

Lees ook meer op: Whowhatwear