Reviews van klanten

Workshop zilveren ring & leren valet tray, zaterdag 7 maart 2020
4 personen
Cijfer: 8

Mijn vriendinnen en ik vonden de workshop echt heel leuk en supergezellig en het eindresultaat mag er wezen!
De locatie is echt heel knus en een mooi gebouw. De workshop zelf was heel leerzaam en alles werd zeer goed uitgelegd.
Ellen deed het heel super en was heel duidelijk in haar uitleg! Loes

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 29 februari  2020
2 personen
Cijfer: 8
We hebben een hele gezellige dag gehad in Dordrecht.
Goede uitleg gekregen voor het maken van de Tote bag.
De locatie was ruim, leuke sfeer, goede materialen en gereedschap aanwezig.
We zijn heel blij met onze tassen! Groetjes, Carla en Joyce

Workshop leren handtas Zaterdag 1 februari 2020
2 personen

Cijfer: 10
Ik kan alleen maar zeggen dat alles top was. We vonden het helemaal geweldig om te maken. En wat ben je een leuke gezellige vrouw. Ga zo door en wie weet komen we nog eens terug. De grotere tassen lijkt ons ook erg leuk om te maken:-)  Angelique.

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 18 januari 2020
1 persoon
Cijfer: 9
Ik vond het weer een supergeslaagde workshop. Ik heb hele gave reacties gehad op mn mooie creatie!!
Dank voor de gezellige dag en tot de volgende keer. Karin

Workshop leren handtas Donderdag 12 november 2019
2 personen

Cijfer: 10
Nou het was weer fanTAStisch leuk natuurlijk! Heeeeeeele leuke tas gemaakt, het was moeilijk maar Willemien heeft ons super geholpen. Sonja

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 29 november 2019
1 persoon
Cijfer: 9

Ik vond de middag een feestje, heel veel geleerd, veel ruimte voor vragen, ruimte om materialen te kiezen, de persoonlijke aandacht (we waren met twee cursisten, ik weet niet hoe dat is met een grote gezelschap), fijn dat je ook echt alles zelf mocht doen. Locatie was ook heel prettig, vooral ook omdat het voor mij op fietsafstand was. Ik geef een dikke 9 voor deze middag. En ik ben heel blij met en trots op het resultaat! Annelies.

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 29 november 2019
1 persoon
Cijfer: 8
Ik heb een hele gezellige maar vooral leerzame dag beleefd. Mooie materialen en gereedschappen om mee te werken. Dat vind ikzelf heel belangrijk.  Karin

Workshop leren handtas vrijdag 22 november 2019
2 personen

Cijfer: 9
We vonden het een super ervaring dat we in staat waren een waardevol product  zelf te maken en er aan over houden. Dat geeft een goed gevoel voor de kwaliteits – kwantiteits verhouding.

Workshop leren tas en clutch, vrijdag 15 november 2019
10 personen
Cijfer: 10

Met het team gingen we een leren tas maken als teamuitje. We hebben samengewerkt, samen iets moois gemaakt, gezellig gekletst, kortom heel geslaagd! Het hele team vond het leuk en kon meedoen! Alleen maar lof! Sonja.

Workshop leren handtas dinsdag 1 oktober 2019
1 persoon

Cijfer: 9
This workshop was awesome. Thank you very much I had a great time. Yvette

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 28 september 2019
11 personen
Cijfer: 9
Wil je nogmaals bedanken voor de geweldige workshop die tot in de puntjes goed geregeld was! Je eindeloze geduld en creativiteit! Je bent een topper en mede dankzij jou hebben alle vriendinnen genoten van een super middag met een heel mooie tas als eindresultaat. Namens iedereen heel erg bedankt! Wij komen zeker nog eens terug voor een leuke workshop bij jou! Carly

Workshop leren Big Bag, zaterdag 14 september 2019
2 personen
Cijfer: 9
Wat een fan-tas-tische ervaring was dit. We hebben er van genoten.
Prachtige locatie in Dordrecht en goed bereikbaar. Fijn ook dat er parkeergelegenheid voor de deur was. Heerlijk dat je met mooi weer tijdens de lunch ook even buiten in de zon kan zitten.
Workshop was helemaal goed. We begonnen direct en dat was prima want we hadden onze tijd nodig. Hele leuke workshop met een prachtig resultaat. Ruime keuze uit materialen zodat je er ook echt je eigen tas naar eigen smaak van kunt maken. Atelier zag en netjes en overzichtelijk uit. Materialen goed bij de hand, eigen werkplek en alles werkte goed.
Leuke enthousiaste begeleiding. Fijn dat we in de ochtend met zijn tweeën waren met de begeleiding. Heerlijk rustig en voldoende tijd voor uitleg en hulp waar nodig. Goede tips gehad en veel geleerd. Je kon merken dat je te maken had met een vakvrouw. Dat gevoel kreeg ik in ieder geval 🙂
‘s Middags vond ik het persoonlijk wat hectischer met nog drie groepen erbij. Nu hadden mijn moeder en ik ervaring met een naaimachine en naaien van tassen en kleding dus hadden we niet veel hulp nodig. Saskia

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 14 september 2019
4 personen
Cijfer: 8
Het was prima verzorgd. Monique

Workshop leren festivaltas vrijdag 9 augustus 2019
3 personen
Cijfer: 9
We genieten nog na van de leuke workshop door jou en je dochter Senna gegeven! Thanks! Anja, Pia, Tilly

Workshop leren handtas vrijdag 19 juli 2019
3 personen
Cijfer: 9
Wat ik fantastisch vond is dat je zonder problemen schakelde naar het Engels waardoor het voor mijn schoonzusje ook een toffe workshop werd. En dat zonder vooraankondiging, dat doen niet veel mensen je na ! We hebben genoten in de middag en zijn allemaal erg blij met het eindresultaat. Groetjes Marjolein , Irene en Marijke

Workshop leren tas en clutch, dinsdag 2 juli 2019
2 personen
Cijfer: 10
Het was weer leuk en gezellig, heel leerzaam. En We hebben het tasje al meerdere malen gebruikt. Heel blij mee!! Sonja

Workshop leren tas en clutch, op eigen locatie dinsdag 18 juni 2019
21 personen
Cijfer: 10
Iedereen was laaiend enthousiast! Iedereen liep constant te vertellen hoe leuk ze het vonden, een en al complimenten. Claudie.

Workshop leren rugtas vrijdag 14 juni 2019
1 persoon
Cijfer: 9,5
Workshop was erg goed ruime keus leer en een mooie rugzak gemaakt.
Trots op mijn zelf gemaakte rugtas door goede begeleiding en duidelijke uitleg en mooi patroon. Het was gezellig en veel extra tips gekregen. Carolien

Workshop leren handtas vrijdag 14 juni 2019
2 personen
Cijfer: 9
Hoewel ik regelmatig achter de naaimachine zit was dit een geheel nieuwe ervaring.
Zowel de machine als de bewerking van leer is weer heel anders dan die van stof. Het was een ontzettend leuke ochtend Willemien, de begeleiding was super en het atelier in zo’n historische omgeving is het perfect plekje om de workshop te geven. Dank je wel! Marjolein

Workshop leren Fanny Pack  dinsdag 21 mei 2019
2 personen
Cijfer: 10
Bij binnenkomst gelijk een welkom gevoel! Wat een mooi pand. Leuke, leerzame middag met een begeleidster die niet snel zenuwachtig wordt. Zelfs niet als ik dacht dat de machine kapot was! Geweldig! Komen zeker terug. Sonja

Workshop leren handtas zaterdag 18 mei 2019
3 personen
Cijfer: 9
We hebben het als een erg leuke workshop ervaren.

Workshop leren festivaltas zaterdag 11 mei 2019
4 personen
Cijfer: 9

Wij hebben een superleuke middag gehad. Alles was goed verzorgd. We werden geholpen door een hele gezellige leuke meid (ik dacht dat ze Esther heette). Ze had leuke verhalen, kon ons goed helpen en advies geven. We liepen een beetje uit omdat wij te laat waren. Maar dat was geen enkel probleem, zelfs al zou ze de bus bijna missen. We hopen natuurlijk wel dat ze haar bus nog gehaald heeft. Maar ons clubje vond het een hele leuke workshop. We zouden hem iedereen aanraden!!

Workshop leren handtas vrijdag 3 mei 2019
2 personen
Cijfer: 10
Wij hebben erg uitgekeken naar de workshop en waren vooral nieuwsgierig hoe dat nou gaat met leer en een naaimachine. Dat was dus heel wat anders dan stof bewerken, maar ontzettend leuk! Het was een erg gezellige ongedwongen sfeer bij Willemien! Ze legde alles duidelijk uit en aan de hand daarvan konden we aan de slag. Er was ook ruimte voor eigen inbreng /ideeën, dat zorgde ervoor dat we niet het idee kregen een kant en klaar pakket in elkaar te zetten.
Koffie en thee goed verzorgd! Een dikke 10!

Workshop leren festivaltas op locatie woensdag 17
 april 2019
12 personen
Cijfer: 9
Ik vond het een erg leuke workshop. Je deed het erg leuk, vol passie en plezier. Volgens mij heeft iedereen genoten en ging iedereen blij naar huis met de nieuwe tas. Je hebt ruim de tijd voor ons genomen. De workshop duurde wat langer dan verwacht 😉 Voor ons niet erg, hopelijk voor jou ook niet.

Workshop leren festivaltas zaterdag 13 april 2019
15 personen
Cijfer: 9
Met een vrijgezellenfeestje hebben we de workshop gevolgd. Het was heel gezellig en leuk om te doen! Er was genoeg tijd om gezellig te kletsen. De uitleg en hulp was heel goed en ondanks dat we met een grote groep waren werd er uitgebreid de tijd genomen voor ons! We nemen een leuke herinnering mee naar huis!

Workshop leren festivaltas zaterdag 13 april 2019
7 personen
Cijfer: 9
Super leuke en enthousiaste vrouw. Die haar beroep met passie uitvoert. Goeie begeleiding tijdens het maken van het tasje

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 13 april 2019
2 personen
Cijfer: 10
Enthousiaste eigenaresse die alle tijd neemt om alles uit te leggen. Was een geslaagd uitje!

Workshop leren festivaltas zaterdag 6 april 2019
9 personen
Cijfer: 8
De locatie was prima. We vonden het maken van de tasjes leuk en hebben veel lol gehad. Bedankt voor de leuke workshop! Groeten Miranda

Workshop leren festivaltas zaterdag 6 april 2019
3 personen
Cijfer: 7.5
Bedankt voor de leuke workshop. Wij vonden het erg geslaagd.

Workshop leren tas en clutch, dinsdag 2 april 2019
3 personen
Cijfer: 9
We hebben het erg leuk gevonden! Graag tot nog eens! Hartelijke groet, Caroline

Workshop leren festivaltas zaterdag 16 maart 2019
5 personen
Cijfer: 8
Wij hebben het naar onze zin gehad!!
Heel fijn dat onze schoonzus toch mee kon doen ondanks haar handicap. Fijn dat jullie het lastige werk voor haar hebben gedaan.

Workshop leren handtas dinsdag 12 maart 2019
2 personen
Cijfer: 9
We hebben een heel leuke en “leer”zame middag gehad. Mooie handtas gemaakt, nooit gedacht dat we dit zelf zo zouden kunnen.
We zullen het iedereen aanraden! Veel succes verder en hartelijke groet, Annet en Claudy

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 9 maart 2019
2 personen
Cijfer: 9
Het maken van de tas was een onwijs leuk proces in een sfeervolle ruimte. Alle benodigdheden waren aanwezig en er waren veel mogelijkheden om de tas helemaal naar je eigen smaak te maken. We hebben een leuke middag gehad. We zijn erg blij met onze leuke tassen! Groetjes, Aafke & Anne-Wil

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 15 februari 2019
2 personen
Cijfer: 10
Wij hebben een fantastische dag gehad.
Prachtig tas mee maar huis.
Wij geven dan ook een dikke 10, en daar hebben Willemien en Esther( statigere) zeker aan mee geholpen.
Dank jullie wel. Linda en Jeanette

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 8.5
Ik vond het een ontzettende leuke en leerzame dag! Ook omdat we echt van begin tot einde de tas zelf mochten maken.
Ondertussen werd veel belangrijke informatie verteld en alles stap voor stap uitgelegd.
Het was voor ons een stukje rijden maar ik vond het zeker de moeite waard, als ik een ander zou adviseren zou ik ze zeker naar jullie sturen
Bedankt voor de leuke dag! Sharon

Workshop leren handtas vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 9
Vrijdag heb ik bij jullie een tasje genaaid.
Ik vond het erg leuk en ben blij met het resultaat. Omdat  ik al het nodige van leer genaaid heb… ja , op een gewone machine, alsof het ” stof” is, vind ik het fijn nu de leertechniek geleerd te hebben. De uitleg was uitstekend, voorbereiding, materialen, gereedschappen, tafels heel goed! Aan de machine moest ik wennen, maar dat ligt aan mij 🙂 Elise

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 9
Wij vonden de workshop super leuk!
Ik zou het zeker vaker willen doen en het andere mensen aanraden. (Heb ik vandaag al gedaan) Dankjewel voor de leuke dag! Lisanne

Workshop leren Tote Bag, vrijdag 11 januari 2019
2 personen
Cijfer: 10
We hadden onverwachts een beetje brakke nacht achter de rug, maar door de goede zorg, uitleg en hulp hebben we echt een tas boven verwachting mee naar huis genomen. Rianne

Basis module leren tas maken, totaal 4 dagen november 2018
1 persoon
Cijfer: 8,5
Ik heb de lessen van afgelopen donderdag en vrijdag als zeer leerzaam en super leuk ervaren! De locatie geef ik een 8 en ik denk als het zomerse weer is dan zal het vast een 10 zijn! Voor het uitsnijden van de leer vond ik het een beetje donker, dat ik het niet zo goed kon zien. De workshop zelf was zeer leerzaam en ik geef het een 8,5. Je begeleiding is ook erg goed: 9. Je liefde voor je vak straalt ervan af! Jeanette

Workshop leren tas en clutch, zaterdag 3 november 2018
9 personen
Cijfer: 9,5
Locatie was erg leuk en mooi, duidelijk aangegeven waar het atelier was. De workshop was ook erg leuk met fijne begeleiding. We werden zeer gastvrij ontvangen en alles was netjes verzorgd. Bedankt voor een gezellige en leerzame middag!

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 3 november 2018
15 personen
Cijfer: 9,5
Door het warme welkom , persoonlijke benadering en begeleiding van Willemien voelde onze familie zich gelijk op hun gemak in het gezellige atelier en hebben genoten van de workshop. Nogmaals super bedankt!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
2 personen
Cijfer: 10
Afgelopen zaterdag hebben wij (schoonmoeder en schoondochter) een workshop leren tas maken gevolgd bij Willemien in Zierikzee.
We hebben ontzettend genoten van deze workshop. Willemien is een kundige, lieve en toegankelijke vrouw die veel passie voor haar vak heeft.
Het is bijzonder hoe we in zes uur helemaal zelf zo’n prachtige tas hebben kunnen maken. Willemien gaf ons de tools en het vertrouwen waardoor wij aan het einde van de dag heel trots de zaak uitliepen met een tas die helemaal naar ons eigen smaak is.
We raden het echt iedereen aan om dit te gaan doen. Wat hebben we genoten van deze geweldige dag en hoe gaaf is het om nu een prachtige, zelfgemaakte leren tas te hebben.

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
2 personen
Cijfer: 8,6
Ellen, Nogmaals hartelijk dank wij hebben genoten en het eten bij Brut was ook geslaagd👍 goede tip!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 3 november 2018
1 persoon
Cijfer: 9
Allereerst wil ik zeggen dat ik ontzettend genoten heb van de workshop. Het was voor mij een zeer aangename verrassing en een super cadeau!
Lokatie: is prima! Workshop: erg leuk om te doen, genoeg uitdaging, meer dan voldoende geduldige uitleg en eventueel (indien iemand dit nodig had) nogmaals uitleg. Gezelligheid, persoonlijke aandacht en super verzorgde lunch! Ook veel mogelijkheden (flexibiliteit) wat betreft keuze van leer, extra lapje of zoals bij ons alledrie, een extra rits. Het was in ieder geval een grote uitdaging voor mij om met onbekend materiaal te naaien, vond het reuze gezellig, interessant en ben supertrots op het eindresultaat

Basis module leren tas maken, totaal 4 dagen november 2018
1 persoon
Cijfer: 9
Omdat ik een angst had opgebouwd voor naaimachines door de jaren heen, zag ik tegen dit gedeelte van de cursus erg tegenop.Het zitten voor de machine was al beangstigend. Met ijskoude, trillende handen en voeten ben ik met een mini stukje leer begonnen. Tranen sprongen in mijn ogen. Maar dankzij Ellen en haar inlevingsvermogen, begrip, is het mij gelukt om niet alleen stukjes aan elkaar te naaien. Ik heb ook een mooie, al zeg ik het zelf, etui dezelfde dag in elkaar kunnen zetten! Als IK met een industriële leer maiche kan werken, dan kan jij dat zeker ook!

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 6 oktober 2018
2 personen
Cijfer: 9.5
Leuke introductie in het werken met leer. Smaakt naar meer. Ellen geeft je de nodige vertrouwen om er er voor te gaan.

Workshop leren Tote Bag, donderdag 31 mei 2018
2 personen
Cijfer: 9,5
Spontaan en vol passie vertelt Willemien over haar geweldig atelier en haar werk, het enthousiasme heeft ze al vlug overgegeven aan ons! Na een ruime keuze aan soorten leer hebben we toch een keuze maken en kan het avontuur beginnen. Veel focus en nadenken geeft vermoeidheid, maar oh wat een geweldig resultaat, je eigen gemaakte Tote bag! Hoe trots zijn wij!! Dit allemaal dankzij de kundigheid en fijne begeleiding van Willemien! Heel enthousiast en enorm blij met de nieuwe zelfgemaakte tas! Jullie zien me zeker nog een keer. Bedankt voor de geweldige dag!!  Lieke

Workshop leren Mini Wallet, zaterdag 19 mei 2018
15 personen
Cijfer: 9
We vonden het leuk, echt creatief en een duurzaam eindproduct.
De locatie is heel leuk. De uitleg was duidelijk en goed te volgen. Kortom een leuke ervaring! Dite

Workshop leren handtas, zaterdag 12 mei 2018
12 personen
Cijfer: 9
Wat was het een leuke dag. Ik heb echt genoten van je workshop. Carla

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 7 april 2018
1 pers00n
Cijfer: 9
Bedankt voor de gezellig dag en de dag van herkenning. Ik kwam echt helemaal Zenn thuis. Leona

Workshop leren Clutch handgenaaid, zondag 11 maart 2018
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8,5
We vonden het erg leuk en waren blij met de optie om i.p.v. een clutch ook een tasje met hengsel te kunnen maken.

Workshop leren Clutch handgenaaid, woensdag 1 november 2017
Vriendinnenuitje, 5 personen
Cijfer: 8
We hebben het erg leuk gehad en zullen het zeker aanbevelen. Toos

Workshop leren Tote Bag, zaterdag 14 oktober 2017
zussenuitje, 2 personen
Cijfer: 9
Erg leuke workshop, aan het einde van de dag ga je met een mooie tas naar huis.
De workshop begeleiding gaf duidelijke uitleg, enthousiast en gericht op een mooi eindproduct. Het was een fijne ruimte met veel ruimte om te kunnen werken. Tanja.
Ontzettende leuke dag gehad en een hele mooie tas gemaakt. Marita

Workshop leren clutch hand genaaid, zaterdag 30 september 2017
Vriendinnenuitje, 8 personen
Cijfer: 9
Het was echt een ontzettend leuk uitje! We vonden het erg spannend of de clutch zou gaan lukken, maar iedereen was super tevreden met het resultaat, ook degene die zaten te struggelen tijdens de workshop haha! De locatie is top! Lekker centraal.

De begeleiding vonden we erg leuk, enthousiast, heldere uitleg en op een lekker casual manier! Houden wij van! Vandaag kreeg ik al appjes dat hij in meteen in gebruik is genomen om ermee de deur uit te gaan! Bedankt voor de leuke middag! Groetjes Lieke

Workshop leren clutch hand genaaid, donderdag 31 augustus 2017
Vrijgezellenfeestje, 8 personen
Cijfer: 8.7
Het was fantastisch! Je deed het met zoveel enthousiasme!
De ruimte was groot en heel fijn om in te werken, parkeergelegenheid was ook super dichtbij. Elise

FOTO’S ZEGGEN MEER DAN WOORDEN
REVIEWS OP INSTAGRAM

Check vooral ook onze IG pagina: @Leathersworkshop
Om de dagelijkse gemaakte tassen te zien van onze klanten incl. hun “happy faces”.

NOG MEER REVIEWS OP 1001ACTIVITEITEN

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl